Yrityksemme

Materi Catering on tarjonnut pitopalvelua kaikenlaisiin perhejuhliin, sekä yritysten tai yhteisöjen tilaisuuksiin jo vuoden 2007 alusta saakka (yritysmuodon muutos vuonna 2015). Olipa Teillä kyseessä minkälainen tilaisuus tahansa, henkilökuntamme hoitaa juhlajärjestelynne tarvittaessa palveltuna. Voitte myös noutaa, tai pyytää ruokien tai erilaisten kakkujen ja leivonnaisten toimituksen erikseen.

Kaste- ja rippijuhlat, valmistujaiset, häät, muistotilaisuudet, firman kesäjuhlat,yhdistyksen pikkujoulut tai mihin vain apua tarvitsettekaan,  hoidamme aina samalla antaumuksella, jokaista asiakasta ja juhlaa kunnioittaen. Meiltä löydät eri tilaiteisiin sopivia valmiita vaihtoehtoja, tai voimme suunnitella yhdessä täysin teidän näköisenne menuun ja juhlakokonaisuuden toiveidenne pohjalta. Hintatasomme vaihteleekin juuri sen vuoksi aina edullisimmista menuista ylöspäin, riippuen täysin siitä mihin saakka olette halukkaita budjettianne venyttämään.

Raaka- aineiden laadusta emme tingi. Emme käytä eineksiä emmekä puolivalmisteita. Käytämme mahdollisimman paljon lähialueen tuotteita ja  huomioimme kotimaisuuden mahdollisimman pitkälle, asiakkaan toiveita toki siinäkin kuunnellen. Sienestämme ja marjastamme itse, valmistamme omista kasvattamistamme raaka- aineista säilykkeet ja hillokkeet, kuivatamme ja pakastamme yrtit, kasvatamme keväästä syksyyn käytettävät koristeaineet- ja kukkaset omassa kasvihuoneessa,puutarhassa ja pihallamme jne.

Kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin asiakaspalvelussamme, ja meille Teidän juhlanne onnistuminen onkin sydämen asia. Kotitekoiset ruoka- ja kahvitarjoilumme ovat maukkaita, mutta meille tärkeää on myös se,että kaikki lisäksi näyttää hyvältä ja sopii tilaisuuden luonteeseen. Tarvittaessa saatte meiltä perinteisempää tarjottavaa, tai voimme suunnitella modernimman uusia tuulia huomiovan menun yhdessä.

Mikäli haluatte järjestää oman näköisenne ja mieleenpainuvat juhlat avullamme, ottakaa yhteyttä.